Ingrediënten

  • 2 tl Euroma Lemon Pepper
  • 80 g veldsla
  • 500 g kerstomaatjes
  • 4 avocado's
  • 600 g linzen
  • 160 g feta
  • 40 g waterkers
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • zeezout

Bereidingswijze

  1. Meng de olijfolie, witte wijnazijn en de Lemon Pepper door elkaar in een schaaltje en voeg eventueel zout toe.
  2. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Snijd het vruchtvlees van de avocado in stukjes en de feta in blokjes.
  3. Spoel de linzen af en laat even uitlekken.
  4. Verdeel de veldsla, kerstomaatjes, avocado, linzen, feta en waterkers over 4 borden en druppel de dressing over de salade.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Voedzaam&Snel.

Waardeer gerecht (0)