Ingrediënten

  • 3 el Euroma Caribbean Spice kruiden
  • 750 g ovenfrites
  • 500 g kabeljauwfilet
  • 2 eieren
  • 100 g panko
  • 25 g boter
  • 600 g tuinerwten (diepvries)
  • 2 takjes verse dille
  • 6 el olie

Bereidingswijze

  1. Bereid de ovenfrites volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
  2. Snijd ondertussen de kabeljauw in de breedte in repen van 2 cm breed en bestrooi met peper en zout. Klop de eieren los in een diep bord en meng de panko en Caribbean Spice kruiden in een ander diep bord. Haal de vis eerst door het ei en dan door het pankomengsel.
  3. Verhit de boter in een koekenpan en voeg de tuinerwten toe. Bak 5 min. op laag vuur. Snijd de dille grof. Neem de pan van het vuur, voeg de dille toe en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de visnuggets in 5 min. rondom goudbruin en gaar. Serveer de ovenfrites met de visnuggets en tuinerwtenpuree.
Waardeer gerecht (1)