Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Smaakmakers spicy kruiden met de Eikruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 tl Euroma Smaakmaker Spicy
  • 1 desembrood
  • 8 eieren
  • 40 g rucola
  • 100 g witte kaas
  • 4 el milde olijfolie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het desembrood af volgens de instructies op de verpakking. Laat het brood op de bakplaat afkoelen en snijd er 4 mooie sneetjes van 2 cm uit.
2. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de tomaten 3-4 min. tot ze een beetje openbarsten. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het af en toe om.
3. Klop ondertussen de eieren los met 1 tl Euroma Smaakmaker Spicy. Verhit de rest van de olie op een laag vuur in een andere koekenpan. Voeg het eimengsel toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net is gestold.
4. Verdeel de rucola, scrambled eggs en tomaten over de sneetjes brood. Verkruimel de witte kaas erover. Breng het op smaak met de rest van Euroma Smaakmaker Spicy, versgemalen peper en eventueel zout. 

Waardeer gerecht (0)