Ingrediënten

  • 1 el Euroma American Style BBQ
  • 250 g rundergehakt
  • 4 hotdogworsten
  • 50 g cheddarkaas (stukje)
  • 15 g bladselderij
  • 150 g geraspte wortel
  • 300 g gesneden rodekool
  • 200 g gesneden spitskool
  • 4 el yoghurtdressing
  • 350 ml tomato frito (pakje)
  • 2 el barbecuesaus
  • 4 hotdogbroodjes

Bereidingswijze

  1. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt met de American Style BBQ en zout 7 min. op middelhoog vuur goudbruin. Verwarm ondertussen de hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rasp ondertussen de cheddar en snijd de selderij fijn. Meng de selderij, wortel en kool met de yoghurtdressing. Voeg de tomato frito en barbecuesaus toe aan het gehakt en verwarm 5 min. op laag vuur.
  3. Snijd ondertussen de broodjes over de lengte in, leg er een hotdogworst op, schep de saus erop en bestrooi met de cheddar. Serveer de coleslaw erbij.
Waardeer gerecht (0)