Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Caribbean Spice kruiden met de Vis kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 3 el Euroma Caribbean Spice
  • 4 plakken roggebrood
  • 300 g aardappelen, voorgekookt
  • 3 eieren
  • 2 grote forelfilets
  • 4 takjes dille
  • 2 el mayonaise
  • 1 el olie

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardappels in plakjes. Kluts de eieren. Zet de oven aan op 150°C hetelucht. Meng de aardappelschijfjes en de eieren, voeg 2 el Caribbean Spice toe.
  2. Verhit een kleine koekenpan met de olie en bak hierin het aardappelmengsel. Wacht tot de randen gestold zijn en zet de pan dan 15 minuten in de oven, of tot de tortilla in het midden "droog" is.
  3. Snijd de plakjes roggebrood doormidden en besmeer met de mayonaise. Snijd de tortilla in even grote plakken en leg op het roggebrood. Leg hierop de forelfilets. Bestrooi met Caribbean Spice en garneer met de takjes dille.
Waardeer gerecht (0)