Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Al-Andalus kruiden met de Kipkruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Al-Andalus
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 venkelknol
  • 1 el olijfolie
  • 320 g paella rijst
  • ½ l groentebouillon
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 200 g roze garnalen
  • 200 g chorizo
  • 3 takjes peterselie
  • 1 citroen

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui, paprika’s en venkel in kleine blokjes/reepjes. Verhit een koekenpan met olijfolie. Fruit de ui aan samen met de 2 el Al-Andalus. Voeg de overige kruiden, paprika en venkel toe en bak ca. 3 min.
  2. Voeg de paella rijst toe en schep om. Voeg de bouillon en tomatenblokjes toe. Laat vervolgens de rijst gaarkoken net als bij risotto.
  3. Voeg de garnalen op het laatst toe.
  4. Bak ondertussen de chorizo in een hete pan en schep door de paella.
  5. Garneer de paella met peterselie en citroenpartjes.
Waardeer gerecht (13)