Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Funghi Trifolati kruiden met de Pasta kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Funghi Trifolati
  • 4 el zonnebloemolie
  • 2½ knoflooktenen
  • 250 g spaghetti
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • Parmezaanse kaas
  • Peterselie
  • zout

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Hak 2 knoflooktenen fijn en fruit deze in olie aan. Snijd de paddenstoelen in plakjes en bak deze met de knoflook tot de paddenstoelen zacht zijn en het meeste vocht hebben verloren.
  3. Rasp de ½ knoflookteen. Meng de knoflook, Funghi Trifolati en zonnebloemolie door elkaar. Voeg eventueel zout toe.
  4. Giet de gaar gekookte spaghetti af en voeg deze toe aan de paddenstoelen in de pan. Schenk de Funghi Trifolati kruidenolie in de pan en voeg hier nog een extra eetlepel Funghi Trifolati aan toe.
  5. Schep het geheel goed om en warm het nog even door.
  6. Schep de spaghetti al Funghi in diepe borden en garneer het gerecht met Parmezaanse kaas en verse peterselie.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Oh My Foodness.

Waardeer gerecht (21)