Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Thai green curry kruiden met de Salade en groente blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Thai Green Curry
  • 500 g sperziebonen
  • 1 witte ui
  • 1 stengel citroengras
  • olie
  • groene Tabasco

Bereidingswijze

  1. Snijd de uiteindes van de sperziebonen af, en halveer ze. Kook de sperziebonen in 10 min. beetgaar.
  2. Snijd de ui grof en de stengel citroengras in grove stukken. Giet de gekookte sperziebonen af.
  3. Verhit een flinke scheut olie in een wok of koekenpan op laag vuur en bak de gesneden ui in ongeveer 3 min. zacht. Voeg de Thai Green Curry en de stukken citroengras toe en bak nog 2 min. mee. Als het geheel te droog is, schenk er dan nog wat olie bij.
  4. Voeg vervolgens de beetgaar gekookte sperziebonen en de Tabasco (naar smaak) toe en zet het vuur hoger. Bak nog twee min. door en schep ondertussen het geheel goed om.
  5. Haal de stukken citroengras eruit en serveer de boontjes als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een rijstschotel of Thaise curry.
Waardeer gerecht (0)