Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Drogheria chili met de Chili blend in de bereidingswijze.

  • 300 g biefstuk, in blokjes
  • 3 schijven ananas, in blokjes
  • 1 aubergine, in blokjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1/2 citroen
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 el Drogheria Chili melange

Bereidingswijze

  1. Rijg de blokjes biefstuk, aubergine en ananas aan prikkers. Doe zwarte peper over het vlees.
  2. Meng de olijfolie met de Drogheria Chili melange, citroensap en het fijngesneden teentje knoflook.
  3. Verhit een grillpan of koekenpan met wat boter of olie en laat deze goed heet worden. Grill de spiesjes rondom bruin tot gewenste garing.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Lifesabout.

Waardeer gerecht (0)