Ingrediënten
- 4 sukadelappen
- 400 ml rode wijn
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 5 el Euroma Chinese 5-Spice
- 4 vastkokende aardappelen
- 200 ml slagroom
- 1 ei
- 100 g fetakaas
- 4 bosuien
- 400 ml olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 130°C. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Verhit in een braadpan 2 el olie en bak de sukadelappen aan. Voeg ui en knoflook toe en bak 1 min. mee. Blus af met de rode wijn en doe 4 el Chinese 5-Spice erbij. Leg een deksel op de pan en zet deze op de bodem van de oven, voor 2 uur.
- Maak de bosuitjes schoon en leg ze in een ovenschaal. Giet er zoveel olie bij tot ze onder staan en zet boven de braadpan in de oven voor 30 min.
- Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes. Klop het ei met de slagroom en 2 tl Chinese 5-Spice los. Verkruimel de feta erin en doe de aardappelplakjes erbij. Giet het mengsel in een ovenschaal en zet deze de laatste 45 min. van de oventijd boven de braadpan.