Bereidingswijze

    1. Verhit 4 eetlepels zonnebloemolie in een pan met dikke bodem op middelhoge temperatuur en fruit de ui, knoflook en Surinamese roti kruiden 2 minuten aan.
    2. Verhoog de temperatuur en voeg de (vegetarische) kipstukjes toe aan de pan en bak het geheel 3 minuten. Voeg de aardappelen en het water toe, roer het geheel goed door elkaar en breng aan de kook.
    3. Voeg de rode chilipeper en sugarsnaps toe aan de pan en laat het geheel 25 minuten sudderen op lage temperatuur met de deksel op de pan. Controleer of de aardappelen gaar zijn door er met een vork in te prikken. Proef en breng op smaak zout en peper.
    4. Bereid de rotiplaten volgens de instructies op de verpakking.
    5. Verdeel de rotiplaten over de borden samen met de vulling en garneer naar wens met fijngesneden koriander. Serveer direct!

Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met dehippevegetarier.nl