Ingrediënten

  • 2,5 el Euroma Al-Andalus
  • 1 rode ui
  • 200 g tomaten
  • 1 el olijfolie
  • 480 g bruine bonen (= 1 blik uitgelekt)
  • 230 g maïs (= 1 pot uitgelekt)
  • 1 mango
  • 2 avocado
  • 4 el yoghurt
  • 8 maïs taco's
  • 4 takjes lente ui
  • koriander

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui en snijd de tomaten in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie en fruit de ui aan. Voeg 2 el Al-Andalus toe samen met de tomaten. Laat de bonen en maïs uitlekken en voeg toe aan het groentemengsel. Laat dit in zijn geheel ca. 5 min. verwarmen en haal dan van het vuur.
  3. Snijd ondertussen de mango en avocado in blokjes en schep door de groenten. Breng op smaak met zout.
  4. Maak een sausje door ½ el Al-Andalus door de yoghurt te scheppen. Serveer de taco’s door ze te vullen met het bonen-groentemengsel en garneer met in ringetjes gesneden lente ui en koriander. Serveer met yoghurtdressing erbij.
Waardeer gerecht (3)