Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Burrito Nacho kruiden met de Mexicaanse kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Burrito Nacho kruiden
  • 450 g rauwe garnalen
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 8 mini tortilla's
  • 90 g geraspte cheddar
  • 2 avocado's
  • 2 el citroensap
  • 2 tl komijn
  • verse koriander
  • 125 g zure room

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Indien nodig, ontdooi en pel de garnalen. Maak de garnalen goed droog. Snijd de tomaten, de rode ui en de knoflook fijn. Houd een eetlepel van de tomaat en ui apart voor de guacamole.
  3. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de garnalen met de Euroma Burrito Nacho kruiden en die tomaat, ui en knoflook tot de garnalen gaar zijn.
  4. Verdeel de geraspte cheddar over de tortilla's en vul met het garnalenmengsel. Vouw dicht, smeer in met de overgebleven eetlepel olie en bak 10 minuten af in de oven totdat de tortilla's krokant zijn en de kaas gesmolten is.
  5. Prak intussen de avocado's fijn en meng met de citroensap, de komijn en de achtergehouden eetlepel tomatenblokjes en ui. Breng op smaak met een snufje zout.
  6. Garneer de taco's met verse koriander en serveer met de guacamole en zure room.
Waardeer gerecht (0)