Ingrediënten

  • 2 el Euroma Risotto kruiden
  • 500 g tagliatelle
  • 250 g kipgehakt
  • 1 rode ui
  • 125 ml kookroom
  • 2 el olijfolie
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 20 g pijnboompitten
  • 50 g basilicumblaadjes
  • 2 knoflooktenen

Bereidingswijze

  1. Vul een pan met voldoende water en bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kruid ondertussen het kipgehakt met de Risotto kruiden en snipper de rode ui.
  3. Verhit de olijfolie en voeg de ui toe. Zodra de ui glazig is voeg de kipgehakt toe en bak goudbruin.
  4. Maak vervolgens de pesto. Doe de extra vergine olijfolie, basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en kookroom in je keukenmachine, totdat er een glad mengsel ontstaat.
  5. Zodra de tagliatelle klaar is, giet af en spoel af met warm water. Voeg de Risotto gekruide kipgehakt en pesto toe in de pan. Serveer met wat Parmezaanse kaas.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Anna Radha.

Waardeer gerecht (1)