Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien

Vervang de Knoflook kruiden met de Oregano blend en vervang de Provençaalse kruiden met de Tijm blend in de bereidingswijze.

  • 2 tl Euroma gevriesdroogde knoflook
  • 1½ tl Euroma Provencaalse kruiden
  • 50 g boter
  • 300 g rauwe gepelde en schoongemaakte reuzegarnalen
  • 1 chili peper
  • 150 g cherrytomaten
  • 100 g feta
  • (plat)brood

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter in een hapjespan en bak de garnalen, gesnipperde chilipeper en knoflook 4 min. op hoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes en verkruimel de feta.
  2. Voeg de tomaatjes en feta toe aan de garnalen en bak 5 min. op laag vuur mee. Roer regelmatig zodat de kaas kan smelten.
  3. Roer de Provencaalse kruiden erdoor en serveer met het brood.
Waardeer gerecht (2)