Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Thai green curry
320 g witte rijst
500 g biefstuk
250 g champignons
1 kleine chinese kool (250 g)
2 el olijfolie
1 blikje kokosmelk (400 ml)
1 bakje taugé (125 g)
2 el pinda’s
Takjes koriander
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de biefstuk in reepjes. Halveer de champignons en snijd de Chinese kool in repen.
Bak de biefreepjes even op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg 1 a 2 el Thai green curry mix toe en bak dit even mee. Schep het vlees uit de pan.
Voeg de overige olijfolie toe in de pan en bak de champignons. Voeg de kool in delen toe en 1 á 2 el Thai green curry kruidenmix. Bak even door tot het wat gaat slinken. Giet de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
Breng eventueel op smaak met zout en voeg het vlees weer toe. Voeg als laatste de taugé toe en bestrooi met gehakte pinda’s en verse koriander. Serveer met de rijst.