Ingrediënten

  • 320 g witte rijst
  • 500 g biefstuk
  • 250 g champignons
  • 1 kleine chinese kool (250 g)
  • 2 el olijfolie
  • 2 el Thai green curry
  • 1 blikje kokosmelk (400 ml)
  • 1 bakje taugé (125 g)
  • 2 el pinda’s
  • Takjes koriander

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de biefstuk in reepjes. Halveer de champignons en snijd de Chinese kool in repen.
  3. Bak de biefreepjes even op hoog vuur in 1 el olijfolie. Voeg 1 a 2 el Thai green curry mix toe en bak dit even mee. Schep het vlees uit de pan.
  4. Voeg de overige olijfolie toe in de pan en bak de champignons. Voeg de kool in delen toe en 1 á 2 el Thai green curry kruidenmix. Bak even door tot het wat gaat slinken. Giet de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
  5. Breng eventueel op smaak met zout en voeg het vlees weer toe. Voeg als laatste de taugé toe en bestrooi met gehakte pinda’s en verse koriander. Serveer met de rijst.
Waardeer gerecht (0)