Ingrediënten

  • 2 el Euroma Thai Green Curry kruiden
  • 300 g basmatirijst
  • 600 g broccoli
  • 1 teen knoflook
  • 2 bosuitjes
  • 2 el gezouten cashewnoten
  • 3 el olie
  • 200 g sugarsnaps
  • 400 g rauwe ongepelde grote garnalen (diepvries, ontdooid)
  • 3 el zoete chilisaus

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in kleine roosjes, schil de stronk en snijd in kleine stukjes. Snijd de knoflook fijn en de bosui in dunne ringetjes. Hak de noten grof.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en bak de broccoli, 1½ el Thai Green Curry kruiden en zout 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg na 3 min. de sugarsnaps toe. Neem de groente uit de pan en houd warm. Verhit de rest van de olie, bak hierin de garnalen, de rest van de Thai Green Curry kruiden,  knoflook en chilisaus 4 min. al omscheppend op hoog vuur. Schep de bosui erdoor.
  3. Verdeel de rijst over diepe kommen en verdeel de groente en garnalen er in groepjes over. Bestrooi met de cashewnoten.
Waardeer gerecht (4)