Bereidingswijze

  1. Snijd de garnalen zo fijn mogelijk en de tonijn in stukjes van een ½ cm. Doe de garnalen, tonijn, ei, panko, Thai Green Curry en zout in een kom en meng goed. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van.
  2. Meng de maizena met 2 el water en bestrijk 1 norivel aan een kant met het maizenamengsel. Leg het andere norivel er passend op. Knip 4 rondjes van de vellen ter grootte van de burgers en bestrijk beide kanten met het mengsel. Verhit een laag olie in een pan en frituur de nori in ca. 2 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Houd 4 grote bladeren groen van de paksoi achter en snijd de rest fijn. Hak de pinda’s grof. Snijd het steeltje van de rode peper, verwijder de zaadlijsten met een scherp mesje en snijd het vruchtvlees fijn. Pers 1½ limoen uit, snijd de laatste helft in partjes. Meng 3 el limoensap met de vissaus, honing en rode peper. Schep door de paksoi en bestrooi met de pinda’s.
  4. Verhit de grillpan, bestrijk de burgers met olie en gril ca. 4 min. Keer halverwege. Gebruik de paksoiblaadjes als broodje en beleg met wakame, een burger en een norivel. Serveer de paksoisalade en cassavechips erbij.