Bereidingswijze

  1. Kook de fijne noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pannetje met ruim water aan de kook en pocheer hierin op zacht vuur in 5 minuten de kabeljauw.
  2. Haal de kabeljauw uit de pan, dep droog met wat keukenpapier en snijd fijn. Rasp de limoen. Doe de stukjes vis in een kom samen met de gekookte noedels en roer goed door. Voeg ei, bloem, limoenrasp, koriander en Thai Green Curry toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vorm van het mengsel vier grote of acht kleine platte koekjes. Leg deze op een bord, dek af en zet 1 uur in de koelkast.
  4. Doe de panko in een ondiepe schaal en haal de viskoekjes erdoorheen. Druk goed aan. Verhit een koekenpan met de olie. Bak de viskoekjes aan beide kanten goudbruin. Serveer de viskoekjes met partjes limoen en chilisaus.