Ingrediënten

  • 3 tl Euroma Avocado & Toast
  • 100 ml azijn
  • 1 el suiker
  • 1 rode ui, in halve ringen gesneden
  • 1 paprika, in reepjes gesneden
  • 1 courgette, in halve maantjes gesneden
  • 1 maiskolf, gekookt
  • 2 el olijfolie
  • 8 mini tortilla's
  • 2 avocado's
  • 1 limoen
  • 75 g feta

Bereidingswijze

  1. Verhit in een steelpan de azijn en suiker met 100 ml water tot de suiker opgelost is. Haal van het fornuis, voeg de rode ui toe en laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op de 200 graden (boven- en onderwarmte).
  3. Meng de paprika en courgette met 1 el olijfolie en gril of bak, in etappes, tot de groenten gaar zijn. Smeer de maiskolf in met een beetje olie en bak deze rondom aan tot dit begint te verkleuren. Zet de kolf rechtop op een snijplank en snijd de korrels van de kolf af.
  4. Smeer intussen de mini tortilla's in met de resterende olijfolie en bak 8 tot 10 minuten af in de oven, tot deze krokant en goudbruin zijn.
  5. Prak intussen ook de avocado's met 2 tl Avocado & Toast kruiden en de sap van een halve limoen fijn. Breng indien gewenst op smaak met een snufje zout.
  6. Smeer de gebakken tortilla's, in met de guacamole en verdeel de gegrilde groenten hier overheen. Garneer met wat feta, de gepekelde rode uien ringen en de overige tl Avocado & Toast kruiden.
Waardeer gerecht (0)