Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kippenpoten met de Mole en wat zout. Verhit de olie in een stoofpan en braad de kippenpoten rondom goed aan. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg samen met de tomatenblokjes en 250 ml water toe aan de pan, breng aan de kook en laat 35-40 min. met de deksel op de pan stoven.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de jalapeño in ringen, verkruimel de feta, pers de limoen uit. Prak het vruchtvlees van de avocado's tot een grove puree.  Meng het limoensap, 2 el van de Guacamole kruiden en zout door de avocadopuree en breng op smaak met zout.
  3. Verdeel de gordita’s over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 8 min. goudbruin en krokant.
  4. Neem ondertussen de kip uit de pan en laat een beetje afkoelen. Trek het kippenvlees in plukjes uit elkaar en schep terug in pan. Laat de molesaus ondertussen een beetje inkoken. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
  5. Neem de gordita’s uit de oven en verdeel de kip mole, guacamole, feta en jalapeño erover. Bestrooi met de rest van de Guacamole kruiden.