Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

  • 2 tl Euroma Essential Kerrie
  • 2 tl Euroma Essential Paprika
  • 0,5 tl Euroma Essential Gember
  • 0,5 tl Euroma Essential Oregano
  • 0,5 tl Euroma Essential Tijm
  • 1/4 tl Euroma Essential Zwarte peper
  • 1/4 tl Euroma Essential Kaneel
  • 800g krieltjes
  • 800g ovengroente naar keuze (bijvoorbeeld: prei, peen en kastanjechampignons)
  • 3 el olijfolie
  • 4 stuks runder braadworsten
  • 250 g cherrytomaatjes aan een takje
  • 1 stengel bosuitjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Halveer de krieltjes en meng met de ovengroente, kruiden en olie. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Snijd de worsten in 3 gelijke stukken en leg het ertussen.
  4. Rooster het geheel 30 minuten in het midden van de oven. Schep halverwege om en leg de cherrytomaatjes aan de tak ertussen.
  5. Snijd ondertussen de bosui in ringen en bestrooi de traybake ermee. Voeg eventueel zout toe.
Waardeer gerecht (1)