Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

  • 1 tl Euroma Essential Kerrie
  • 1 tl Euroma Essential Koriander
  • 0,5 tl Euroma Essential Komijn
  • 0,5 tl Euroma Essential Paprika
  • 1/4 tl Euroma Essential Tijm
  • 1/4 tl Euroma Essential Chili
  • 400 g kippendijen
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 400 g kokosmelk
  • 4 mini Turkse broodjes
  • 1 handje vol sla
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 100 g witte kaas
  • 230 g augurken plakjes

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een braadpan.
  2. Kruid de kippendijen met de kruiden en bak rustig aan in een braadpan.
  3. Snipper de ui en de knoflook en fruit mee.
  4. Giet het geheel af met de kokosmelk en laat stoven tot de dijen uit elkaar vallen, ongeveer een uur.
  5. Laat vervolgens zonder deksel de saus inkoken.
  6. Bak het brood volgens de verpakking af in de oven en serveer het geheel met sla, tomaat, witte kaas en augurk.
Waardeer gerecht (0)