Ingrediënten

  • 4 el Euroma knoflook
  • 12 tacoschelpen
  • 500 g kidneybonen
  • 400 g mais
  • 2 rode paprika's
  • 2 rode uien
  • 3 bos uien
  • 2 el sambal oelek
  • handje verse koriander
  • 2 el olijfolie
  • 2 avocado's
  • 1 limoen
  • 4 tl Drogheria chili

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika in kleine blokjes. Doe de kidneybonen en mais in een vergiet en spoel af.
  2. Doe de olijfolie in een pan en voeg knoflook en 4 el rode ui toe. Bak even kort en voeg daarna de kidneybonen, mais, paprika en sambal toe. Bak 5 min. en voeg ten slotte de bosui toe.
  3. Maak de guacamole door de avocado met een vork te prakken. Voeg daarna limoensap, 4 el rode ui, rode chili en een snufje zout toe.
  4. Vul de taco’s met het kidneybonenmengsel en guacamole. Garneer met verse koriander.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Zonderzooi.

Waardeer gerecht (2)