Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Al-Andalus kruiden met de Vis kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 3 el Euroma Al-Andalus
  • 80 g veldsla
  • 1 sinaasappel
  • 250 g stevige witvis (tilapia, panga)
  • 50 g blanke amandelen
  • ½ rode paprika
  • 4 peppadew pepers
  • 1 tomaat
  • 8 aspergetips
  • olijfolie

Bereidingstijd

  1. Rooster de amandelen in een droge koekenpan, laat afkoelen. Kook de aspergetips 1 min. en spoel koud af.
  2. Snijd de tomaat, paprika en peppadews in stukjes. Snijd de witvis in repen. Maak een mix van Al-Andalus en wat olijfolie, wentel de vis er doorheen. Snijd partjes sinaasappel tussen de velletjes uit.
  3. Verhit een grillpan en grill de vis gaar. Meng alle ingrediënten met de veldsla en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Waardeer gerecht (2)