Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 el Euroma Al-Andalus
80 g veldsla
1 sinaasappel
250 g stevige witvis (tilapia, panga)
50 g blanke amandelen
½ rode paprika
4 peppadew pepers
1 tomaat
8 aspergetips
olijfolie
Bereidingstijd
Rooster de amandelen in een droge koekenpan, laat afkoelen. Kook de aspergetips 1 min. en spoel koud af.
Snijd de tomaat, paprika en peppadews in stukjes. Snijd de witvis in repen. Maak een mix van Al-Andalus en wat olijfolie, wentel de vis er doorheen. Snijd partjes sinaasappel tussen de velletjes uit.
Verhit een grillpan en grill de vis gaar. Meng alle ingrediënten met de veldsla en bestrooi met peper en zout naar smaak.