Ingrediënten

  • 2 el Euroma Cocos baking spices
  • 250 gr yoghurt
  • 2 bananen, goed rijp
  • 1 appel
  • 4 el havermout
  • 2 el ongezoete muesli of granola
  • 2 el lijnzaad of zadenmix
  • 1 handje blauwe bessen
  • 2 lepels pindakaas (met stukjes noot)

Bereidingswijze

  1. Rasp de appel en prak 1 1/3 banaan. Voeg samen met de havermout en yoghurt in een schaaltje en roer door.
  2. Snij de resterende banaan in plakjes.
  3. Garneer de yoghurt (per schaaltje/bord) met muesli of granola, zadenmix, blauwe bessen, plakjes banaan, Euroma Cocos baking spices en maak af met een dot pindakaas.

Tip

De yoghurt met fruit en havermout kan je ook prima de avond van tevoren maken. Dan hoef je ’s ochtends alleen nog de garnering toe te voegen.

Voor extra eiwitten gebruik je kwark in plaats van yoghurt en/of voeg je wat eiwitpoeder toe.

Waardeer gerecht (1)