Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Surinamese Roti kruiden
500 g krieltjes met schil
2 rode puntpaprika’s
1 courgette
1 grote ui
2 el olijfolie
300 g zalm
1 citroen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Was de krieltjes en snijd ze door midden. Snijd de paprika’s in repen van ca. 2 cm. Snijd de ui in 8 parten en de courgette in halve plakjes van ca. 1 cm dik.
Meng de aardappelen in een grote kom met de paprika, courgette, ui en olijfolie. Verdeel het groentemengsel in een ovenschaal. Zet in de oven.
Snijd de zalm in 4 stukken. Wrijf de zalm goed in met de Surinamese Roti kruiden en leg na 15 min. tussen de groenten en de krieltjes.
Laat de zalm in ca. 10 min. gaar worden. Snijd de citroen in partjes.
Serveer de zalm en groenten met een partje citroen. Breng op smaak met peper even eventueel zout.