Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 tl Euroma Lemon Pepper
200 g zalm
¼ stokbrood
1 sjalot
8 sprieten bieslook
3 el kappertjes
1 el crème fraîche
7 el olijfolie
handjevol sla
Bereidingswijze
Snijd de zalm in blokjes van 0.5 cm bij 0.5 cm. Hak de bieslook en de kappertjes zeer fijn. Meng de zalm met de bieslook, kappertjes en 2 el olijfolie en breng op smaak
met 1 tl Lemon Pepper en zout.
Verwarm de oven voor op 180°C, hete lucht.
Snijd het stokbrood in dunne plakjes, besprenkel met 2 el olijfolie en bestrooi met 2 tl Lemon Pepper. Bak het stokbrood ca 8 min. in de oven. Als de crostini’s uit de oven komen maak je er een lijntje op met de crème fraîche.
Maak de sla aan met 1 el olijfolie. Meng 2 el olijfolie met 1 tl Lemon Pepper. Serveer de zalm met de crostini en een beetje sla, besprenkel met de aangemaakte olijfolie.