Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Lemon pepper kruiden met de Zwarte peper blend in de bereidingswijze.

  • 1 tl Euroma Lemon Pepper
  • 200 g zalm
  • ¼ stokbrood
  • 1 sjalot
  • 8 sprieten bieslook
  • 3 el kappertjes
  • 1 el crème fraîche
  • 7 el olijfolie
  • handjevol sla

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in blokjes van 0.5 cm bij 0.5 cm. Hak de bieslook en de kappertjes zeer fijn. Meng de zalm met de bieslook, kappertjes en 2 el olijfolie en breng op smaak
    met 1 tl Lemon Pepper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C, hete lucht.
  3. Snijd het stokbrood in dunne plakjes, besprenkel met 2 el olijfolie en bestrooi met 2 tl Lemon Pepper. Bak het stokbrood ca 8 min. in de oven. Als de crostini’s uit de oven komen maak je er een lijntje op met de crème fraîche.
  4. Maak de sla aan met 1 el olijfolie. Meng 2 el olijfolie met 1 tl Lemon Pepper. Serveer de zalm met de crostini en een beetje sla, besprenkel met de aangemaakte olijfolie.
Waardeer gerecht (0)