Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Speculaaskruiden met de cake & koek blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Speculaaskruiden
  • 30 g ongezouten boter
  • 1 wit scharrelei
  • 1 bladerdeeg op rol (bijvoorbeeld van Jan)
  • 50 g lichte basterdsuiker
  • 75 g amandelspijs

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Smelt de boter en meng deze met de basterdsuiker en de kruiden.
  3. Snijd het bladerdeeg in twee stukken en bekleed twee bakplaten met bakpapier.
  4. Besmeer een plak bladerdeeg met het speculaasbotermengsel. Verdeel de amandelspijs over het mengsel en leg de andere plak bladerdeeg erop.
  5. Snijd het bladerdeeg in 16 stroken en draai er spiralen van.
  6. Leg op de bakplaat. Bestrijk de stengels met wat ei.
  7. Bak de stengels ca. 20 minuten knapperig en bruin. Laat afkoelen!

Recept is ontwikkeld door Unbloom Fotografie

 

 

Waardeer gerecht (0)