Hoe beoordeel je dit gerecht? Stem! Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid sterren. Je hebt al gestemd! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Bedankt voor het stemmen! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Ingrediënten Bereidingswijze Ingrediënten 1 el Euroma Speculaaskruiden 30 g ongezouten boter 1 wit scharrelei 1 bladerdeeg op rol (bijvoorbeeld van Jan) 50 g lichte basterdsuiker 75 g amandelspijs Print gerecht Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 220 °C. Smelt de boter en meng deze met de basterdsuiker en de kruiden. Snijd het bladerdeeg in twee stukken en bekleed twee bakplaten met bakpapier. Besmeer een plak bladerdeeg met het speculaasbotermengsel. Verdeel de amandelspijs over het mengsel en leg de andere plak bladerdeeg erop. Snijd het bladerdeeg in 16 stroken en draai er spiralen van. Leg op de bakplaat. Bestrijk de stengels met wat ei. Bak de stengels ca. 20 minuten knapperig en bruin. Laat afkoelen! Recept is ontwikkeld door Unbloom Fotografie Waardeer gerecht (0)