Bereidingswijze

1. Kook de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat even afkoelen.
2. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Hak de peterselie fijn en snijd de bosui in ringen. Snijd de sugarsnaps ook iets fijner.
3. Kook de sugarsnaps en de zoete aardappel allebei tot ze gaar zijn, giet af en laat afkoelen.
4. Neem een grote kom en doe hier de spelt, sugarsnaps, zoete aardappel, mango, bosui en peterselie door.
5. Maak vervolgens de dressing door de Mediterrane ovengroenten kruiden, olijfolie, perzik-abrikoos azijn en peper en zout naar smaak te mengen. Roer dit door je salade.
6. Rooster het amanelschaafsel en kokosschaafsel kort in een pan.
7. Serveer met de geroosterde amandel en het kokosschaafsel.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Simone's Kitchen.