Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
4 el Euroma Vadouvan
600 g voorgekookte kruimige aardappels
500 g zuurkool
2 bananen
75 g tomatenpuree (1 blikje)
400 g gehakt
1 grote ui
1 rookworst
3 el paneermeel
Bereidingswijze
Kook de aardappelen in weinig water gaar en bewaar het kookvocht. Stamp er een puree van met wat kookvocht en breng op smaak met peper en zout.
Laat de zuurkool uitlekken in een vergiet. Hak de ui fijn en fruit in een koekenpan. Voeg Vadouvan toe en bak mee tot het gaat geuren.
Voeg gehakt toe en bak rul. Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal en verdeel er de zuurkool over. Smeer in met de tomatenpuree. Leg hierop plakjes banaan, en daarop de aardappelpuree. Snijd plakjes rookworst en dek de puree af. Bestrooi met paneermeel en bak 30 min. in de oven op 180°C.