Als kruiden- en specerijenspecialist reizen we al meer dan 100 jaar de hele wereld over. We weten inmiddels wel waar we het beste van het beste vandaan kunnen halen.

Onze Hoogwaardige Specerijen Zwarte peper, 4 Seizoenen peper, Steranijs, Nootmuskaat, Kardemom, Ceylon kaneel en Kruidnagel komen dan ook uit landen, waarvan wij denken dat ze het mooiste klimaat en voedingsbodem hebben voor pure en eerlijke smaken.

Onze Hoogwaardige Specerijen bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Ze zijn 100% puur natuur en op zo’n manier geteeld en geconserveerd dat de smaak, geur, kleur en structuur optimaal bewaard blijven.

Dat weten we zeker, omdat we regelmatig langs gaan bij onze leveranciers in Vietnam, India, Brazilië, Grenada, Guatemala, Sri Lanka en Madagascar. We zijn nauw betrokken bij de teelt, ontwikkelen samen nieuwe, duurzame technieken en betalen een eerlijke prijs.

Zo werken we nauw samen aan hoogwaardige producten, die niet alleen een verrijking zijn voor jouw keuken, maar de wereld daarbuiten ook een beetje mooier maken.

Onze Hoogwaardige Specerijen komen uit landen, waarvan wij denken dat ze het mooiste klimaat en voedingsbodem hebben voor pure en eerlijke smaken.

Het verschil tussen specerijen en kruiden? Een kruid is meestal een specerij afkomstig van een kleine groene plant, die groeit in een gematigd klimaat. Vooral het bladgroen en de stengels worden gebruikt als smaakmaker. Specerijen komen meestal uit tropische klimaten. Van deze planten worden ook de bloemknoppen, meeldraden, zaadjes, vruchten, bast en wortelstok gebruikt.