Ras el Hanout is één van de kruidenmelanges in het Original Spices-assortiment die erg geliefd is, en een echte smaakmaker in Marokkaanse gerechten. In 3x koken met Original Spices word je meegenomen langs drie gerechten met drie verschillende kruidenmelanges uit de Original Spices lijn, waaronder Ras el Hanout.
In 3x koken met... worden drie gerechten gemaakt met een bijzondere kruidenmelange. Dit keer verschillende gerechten voor bij de lunch of brunch, om heerlijk te delen met familie en vrienden.
Er is altijd iets te ontdekken met deze pure, smaakvolle melanges die je voor diverse gerechten kunt gebruiken.
Hartig Ras el Hanout brood
Wie kent niet het paasbrood of de kerststol, vrijwel altijd met een zoete vulling. Brood kan ook makkelijk een hartige invulling krijgen. Lekker als basis voor bij de lunch of brunch. Ras el Hanout geeft dit brood een Marokkaanse twist en combineert goed met olijven en tomaat. Meteen aan de slag? Bekijk hier het gerecht.
Kokossoep met Garam Masala
De veelzijdige, volle melange, Garam Masala, kenmerkt zich door ingrediënten zoals kardemom en komijnzaad. Het is geschikt voor het bereiden van Indiase curry's zoals Tandoori, maar ook heerlijk op vis of gevogelte. In dit gerecht wordt de Garam Masala gebruikt in een kokossoep met gamba's. Benieuwd naar het gerecht, klik hier.
Wraps met Vadouvan-eiersalade
Vadouvan, een warme, subtiele Indiase kerrie met Franse invloeden combineert goed met onder andere eieren, salades maar ook met gevogelte en vis. Deze warme, subtiele melange is pittig, iets zoetig, rokerig en grove gemalen, waardoor er prachtige rozenblaadjes in terug te vinden zijn. Het is een echt kerriemengsel waarin de geuren van ui, mosterdzaad, komijn en fenegriek niet te missen zijn.
Geef je eiersalade een lekkere twist met deze melange en serveer het in een wrap, bijvoorbeeld wortel wraps. Bekijk hier het volledige gerecht.
Zelf aan de slag?
Dit zijn de recepten met Original Spices: