Kerst, een verjaardag, jubileum of gewoon omdat het gezellig is: er is altijd wel een gelegenheid of goede reden voor een etentje met vrienden of familie. Maar het organiseren ervan is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Het is niet vanzelfsprekend dat de organisatie van een etentje soepel verloopt. Vaak is het al een uitdaging op zich om een datum te prikken, laat staan de taken te verdelen. Met de Euroma Menu Matcher helpen wij je graag met het organiseren van jouw etentje!

Voorbereiding zonder stress
De Euroma Menu Matcher zorgt voor een goed georganiseerd diner zónder stress, vol heerlijke gerechten. Met de online tool nodig je gemakkelijk mensen uit voor een gezamenlijk etentje én stel je direct een menu samen. In de Euroma MenuMatcher verdeel je onderling de gangen en bepalen de deelnemers welk gerecht ze gaan maken. Het maakt niet uit of je voor een meergangendiner gaat of kiest voor shared dining met kleine gerechten.  Alle recepten kun je daarop afstemmen en zijn goed te maken door de duidelijke instructies.

Wil je de anderen verrassen met een ander gerecht? Met die optie houdt de Euroma Menu Matcher uiteraard rekening!

Zo werkt het
De organisator:

  1. Maakt een etentje aan via de Euroma Menu Matcher.
  2. Nodigt deelnemers per e-mail uit.
  3. Leunt achterover en weet dat er gezamenlijk wordt gewerkt aan een smaakvol kerstdiner.

De deelnemer:

  1. Opent de link vanuit de e-mail.
  2. Kiest één of meer gerechten om te gaan maken.
  3. Bereidt het gekozen gerecht.

Samen genieten jullie uiteindelijk van elkaars kookkunsten. Dat is #PuurGelukt volgens Euroma!

Wil jij een etentje organiseren?

Geen etentje gepland maar wel benieuwd naar onze recepten? Doe hier meer inspiratie op. Wil je meer informatie over onze kruiden en smaken? Lees dan hier onze blogs.