Hoe vaak in de week is gevogelte een ingrediënt? Dat is waarschijnlijk redelijk vaak want met name kip is 's werelds meest gegeten stukje vlees. Het is in alle soorten en maten verkrijgbaar maar ook op vele verschillende manieren te bereiden. Een gegrilde hele kip uit de oven, gemarineerde satéstokjes of toch kipdijfilet door de pastasaus? Een aantal geslaagde recepten blijf je simpelweg vaak herhalen omdat ze én gewoon lekker zijn maar ook omdat we allemaal druk zijn en niet altijd zin hebben om te experimenteren in de keuken. Terwijl juist dat ook heel lekker en makkelijk kan zijn. Hoe? Met een goede portie heerlijke inspiratie van foodblogger Simone's Kitchen waar Simone drie verschillende recepten met kip heeft bereid.

Zo maak je met andere kruiden en een kleine variatie in ingrediënten echt een totaal ander gerecht. Simone's kitchen

Euroma Portugese kipkruiden is niet zo pittig dat je meteen aan de waterkraan gaat hangen maar net genoeg om het spannend te maken! Simone's Kitchen