Gourmetten is niet voor niets een klassieker rond de feestdagen. Gezellig met z'n allen rond het gourmetstel en toch precies eten wat je zelf wil. Maar wie een keer iets meer wil dan alleen een stukje vlees of vis, maakt er met de Original Spices van Euroma iets heel bijzonders van. We hebben drie recepten op een rij gezet om er een groots feestmaal van te maken in het kleinste pannetje in huis.
Combineer het lekkerste vlees en verschillende soorten vis met kleurrijke groenten en specerijen zoals Curry Madras, Ras el Hanout en Garam Masala. Dan wordt gourmetten voortaan een feestmaal.
Gourmet pannetje met vlees
Met zacht lamsvlees, hummus en Garam Masala leg je niet zomaar een stukje vlees op het gourmetstel. Hiermee kan je heel makkelijk, heel veel indruk maken.
Bekijk hier het recept voor dit vlees gourmetpannetje.
Hoe maak jij je gourmet pannetje speciaal?
Gourmet pannetje met vis
Gamba's, makreel en zijdezachte coquilles voelen zich in dit gerecht als een vis in... een pannetje. Maar dan wel een pannetje vol lekkers waarbij je, door die warme Curry Madras-kruiden de zon al bijna kan proeven.
Heb je kruiden over? Dan maak je er met wat crème fraîche een verslavend lekkere dip van!
Bekijk hier het recept voor dit vis gourmetpannetje.
Gourmet pannetje met groenten
Shakshuka is een Midden-Oosterse favoriet voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook in 't klein en aan jouw eigen eettafel komt dit kruidige eitje tussen frisse groenten helemaal tot z'n recht.
Dippen mag! Gebruik een stokbroodje om in de tomatensaus te dopen en het pannetje helemaal schoon te maken.
Bekijk hier het recept voor dit groenten gourmetpannetje.