De maand december heeft een gouden randje. Het staat in het teken van de kerstgedachte, lichtjes tijdens de donkere dagen, een nieuw jaar, en niet geheel onbelangrijk: lekker eten samen met de mensen die je liefhebt. Liefst zonder stress. Daarom helpt Euroma je in de voorbereiding van het kerstdiner zodat je #PuurGelukt kunt ervaren.

Kerstgeluk
Tijdens de feestdagen sta je stil bij de dingen die jou, en anderen om je heen, gelukkig maken. Voor iedereen is hét ultieme kerstgevoel anders. De één slooft zich uit in de keuken om een fantastisch 6-gangen diner op tafel te zetten, terwijl een ander liever ‘shared dining’ recepten maakt om kleine hapjes te delen. Of dat nu in een groot of klein gezelschap is. Met familie, vrienden, je partner, je gezin of wellicht zelfs alleen. Het maakt niet uit hoe jij jouw kerstdagen het liefste doorbrengt en wat voor etentje past bij jouw plannen. Kerst vieren op jouw manier is Puur Geluk.

De Euroma Menu Matcher
Een geslaagd kerstdiner is niet alleen smaakvol, ook is het met plezier bereid en geserveerd, met voor elk wat wils. Toch is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Als eenmaal het diner is gepland, moet de taakverdeling nog worden gemaakt. Voorkom deze pré-kerstchaos en stel het menu van jouw diner samen met behulp van de Euroma Menu Matcher.

#PuurGelukt
De Euroma MenuMatcher zorgt voor een goed georganiseerd kerstdiner zónder stress maar vol heerlijke gerechten. Met de online tool nodig je gemakkelijk mensen uit voor een gezamenlijk etentje én stel je direct een menu samen. In de Euroma MenuMatcher verdeel je onderling de gangen en bepalen de deelnemers welk gerecht ze gaan maken. Of je nu het voor-, hoofd- of nagerecht bereidt, of een compleet menu op tafel wil toveren: alle recepten zijn goed te maken dankzij de duidelijke instructies.  Wil je jouw gezelschap verrassen met een ander gerecht? Met die optie houdt de MenuMatcher uiteraard rekening.
Oftewel: tijd voor elkaar, lekker eten en schitteren met je gerecht. Puur geluk(t)!

Zo werkt het
De organisator:

  1. Maakt een diner aan via de MenuMatcher.
  2. Nodigt deelnemers per e-mail uit.
  3. Leunt achterover en weet dat er gezamenlijk wordt gewerkt aan een smaakvol kerstdiner.

De deelnemer:

  1. Opent de link vanuit de e-mail.
  2. Kiest één of meer gerechten om te gaan maken.
  3. Bereidt het gekozen gerecht.

Samen genieten jullie uiteindelijk van elkaars kookkunsten. Dat is #PuurGelukt volgens Euroma!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het kerstdiner? Of je nou een traditioneel diner wilt serveren, of je gasten wil verassen met vernieuwende smaken: Euroma helpt jou met een geslaagd kerstdiner. Jouw kerstdiner is dit jaar Puur Gelukt met:  

Meer tips voor het perfecte kerstdiner vind je hier!