De smaakmaker zonder zout, met de kracht van kruiden! De Euroma Smaakmakers Naturel & Spicy zijn vanaf nu het geheime ingrediënt van iedere maaltijd. Laat grote hoeveelheden zout vanaf nu achterwege en ga voor de natuurlijke, krachtigere smaak van specerijen. De veelzijdigheid van de Smaakmaker blijkt uit de vele gerechten die je ermee op smaak kunt brengen. Van een gekookt ei of gebakken ei tot soepen, groentegerechten, exotische taco’s of wokgerechten. Van deze kruidenmelanges wordt echt alles nog smaakvoller. De basis- kruidenmelange van onder andere lavas, salie, kurkuma en zwarte peper verrijken de umami- smaken en passen bij vrijwel iedere gerecht en (wereld) keuken.
De smaak van Smaakmakers
De optimale smaak van lavas, salie, kurkuma en zwarte peper versterkt de umami smaken van je gerechten. De Smaakmakers zijn er in twee varianten: Naturel & Spicy. Beide soorten kunnen verwerkt worden in koude en warme gerechten.
De Smaakmaker Naturel geeft ieder gerecht net dat beetje extra smaak en kun je zorgeloos gebruiken. Het past bij zowel typisch Hollandse gerechten als meer exotische gerechten.
In de Aziatische en Mexicaanse keuken wordt er gebruik gemaakt van wat extra pit. Zo krijgt je maaltijd net even iets extra’s, zonder onnodig zout. De Smaakmaker Spicy past hier heel goed bij.
De Smaakmaker zorgt ervoor dat elk gerecht de smaaktoevoeging krijgt die je wenst.
Ga aan de slag met de Smaakmakers
De smaakmaker is dus geschikt voor heel veel gerechten die je hiermee op smaak kunt brengen. Het heeft een neutrale smaak, daardoor passend bij vrijwel elk gerecht. Het verlangen naar meer gerechten met Smaakmaker ga je ervaren.