De Zwolsche Stoof is verkrijgbaar bij de Librije online of in de winkel. Het idee voor deze melange ontstond in de keuken van De Librije, waar 3-sterrenchef Jonnie Boer graag heerlijke stoofgerechten bereidt. Samen met Euroma ontwikkelde Jonnie de Zwolsche Stoof, wat dankzij enthousiaste Librije klanten nu is uitgegroeid tot een landelijke hit. Ook culinair journalist Wouter Klootwijk heeft de Zwolsche Stoof al ontdekt.

Jonnie Boer verkoopt in zijn Librije’s Winkel alle Original Spices van Euroma. De Zwolsche Stoof was een lokaal initiatief, en als dat dan een succes is, dan kan het zomaar landelijke bekendheid krijgen. Zo ook de Zwolsche Stoof, Jonnie werd geïnspireerd door het hacheerecept van zijn moeder: “Het ruikt echt zoals de keuken bij ons thuis rook als mijn moeder hachee maakte. Een beetje pikant door het piment, bloemig door de rozenblaadjes en bijzonder door het anijszaad.”

De Zwolsche Stoof is een smaakvolle, authentieke specerijenmelange voor heerlijke stoofgerechten. “Maar een gebakken eitje of kippetje uit de oven zullen er ook heerlijk mee smaken. Of een gestoofde gehaktbal.”

Bekijk in deze video waarom Jonnie Boer zo'n fan is van de Zwolsche Stoof.