Voor onze kruiden en specerijen reizen wij al sinds 1899 de hele wereld over. Al in 1899 richtte Antonij ten Doesschate in Zwolle een onderneming op in kruiden, specerijen en andere farmaceutische artikelen op de Thorbeckegracht. In 1969 kwam de onderneming in Amerikaanse handen. En in de jaren 90 hebben we veel kennis vergaard door de integratie in een wereldwijd specerijnetwerk. Sinds 1998 is er weer een Nederlands management dat de focus legt op kwaliteitsspecerijen, smaakontwikkeling en de uitbreiding van het dienstenpakket. 

Dat heeft ons een sterk netwerk van leveranciers opgeleverd en een neus voor rijke, pure en eerlijke smaken. Wij staan voor verantwoord ondernemen, waar ter wereld we ook zijn. Het ontwikkelen van mooie smaken staat voorop, maar het verzamelen van gezonde, duurzame en veilige ingrediënten vinden we minstens zo belangrijk.

Met onze productlijnen Original Spices, Original Spices BBQ, Daily Dinners, Wereldse Melanges, Hoogwaardige Kruiden en Hoogwaardige Specerijen hebben we het beste van het beste voor je geselecteerd. Zonder onnodige toevoegingen. Gewoon kruiden en specerijen zoals de natuur ze bedoeld heeft. De groene kruiden blijven dankzij het unieke vriesdroogproces ultiem behouden qua smaak, kleur en structuur.

We dagen je uit om met deze producten op zoek te gaan naar je eigen smaak. Omdat wij geen zout toevoegen aan onze kruiden, specerijen en melanges, kun je heel gemakkelijk zelf de intensiteit bepalen. Laat je inspireren en geniet van alle smaken die de wereld rijk is.

Wil je meer weten over Euroma? Bezoek dan onze corporate website: http://www.euroma.com

Kruiden en specerijen zoals de natuur ze bedoeld heeft.