In de Aziatische en Mexicaanse keuken weten ze het al langer. Ieder gerecht kan wel wat extra pit gebruiken. Zo krijgt een maaltijd met wat peper namelijk net even iets extra’s, zonder de toevoeging van onnodig zout. Wie houdt van pit en rijke smaken, maar daar niet honderd verschillende potjes voor wil gebruiken, kan vanaf nu niet meer zonder deze hartige, pittige smaakmaker.

Zonder zout
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlanders hun eten graag op smaak brengen met een flinke hoeveelheid zout. Daarmee is de kans op hart- en vaatziekten en een hoge bloeddruk hoger. Deze smaakmaker is 100% puur en natuurlijk, zonder toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige toevoegingen.

De kracht van kruiden
In deze spicy smaakmaker vind je een blend van enkel natuurlijke en pure ingrediënten zoals lavas, kurkuma, chili en zwarte peper. Door de toevoeging van de habanero peper krijgt iedere maaltijd nog wat extra pit. Maak van je avocado, snoepgroente of gekookt eitje een feestje. Of voeg de smaakmaker toe aan je groentegerechten, Aziatische maaltijden of Mexicaanse taco’s – deze smaakmaker is een verrijking voor iedere keukenkast en maaltijd.

Ieder gerecht krijgt wat extra pit van deze spicy smaakmaker.