De internationale smaken uit vele keukens komen samen in onze Wereldse Melanges. Met de sachets kun je eenvoudig de juiste smaak toevoegen aan je gerecht – je gebruikt namelijk het hele zakje – en zet je binnen 30 minuten een gezond en smaakvol gerecht voor 4 personen op tafel, met minimaal 250 gram groenten. Er zijn verschillende varianten met elk hun eigen recepttoepassing.

Op de verpakking staat een voorbeeld recept en een boodschappenlijst. Zo heb je in één overzicht alle informatie die je nodig hebt. Door het transparante design kun je goed de pure kleuren van de kruiden en specerijen zien en weet je precies wat je koopt. Wil je meer inspiratie voor gerechten waaraan je de melanges kunt toevoegen? Bekijk dan al onze gerechten en kies welk product je wilt gebruiken.

De melanges bestaan uit 100% pure kruiden en specerijen, bevatten geen suiker, zout of andere toevoegingen en kun je dus naar hartenlust gebruiken in je gerecht. Ze zijn te gebruiken in gerechten met zowel vis als vlees, gevogelte en groenten. Voor de veelgebruikers hebben we natuurlijk ook gewoon de potjes met Wereldse Melanges.