De 100% pure ingrediënten van deze uit Amerika, Louisiana, afkomstige Wereldse Melange hebben een veelzijdig smaakpalet dat goed te combineren is met zowel vlees, als vis en groenten. Tevens bevat deze melange geen toegevoegd zout, waardoor de smaken puur blijven en je de smaakbom naar hartenlust kunt gebruiken. Ervaar zelf die typisch Amerikaanse smaken en geuren wanneer je deze mix gebruikt.

De onder andere fris-zoetige geur van oregano, het hete van de cayennepeper en de frisheid van paprika maken deze cajunmix een ware smaaksensatie die de veelzijdigheid van de vele keukens van Zuid-Amerika waarborgt.

Op de verpakking staat een recept voor een cajunschotel met gele rijst, kipfilet en puntpaprika, welke je binnen 30 minuten op tafel hebt staan. Het is een gezond en lekker recept voor 4 personen en bevat minimaal 250 gram groente. En, wel zo makkelijk, het boodschappenlijstje staat ook op de verpakking.

Enthousiast geworden over de smaak? Dan kun je meer met deze kruiden- en specerijenmelange. Kies voor het grotere glazen kruidenpotje en geef bijvoorbeeld deze zalmspiesen een warme kruidige smaak. Of kijk op onze website voor nog meer receptinspiratie.

Het maakt niet uit of je vis, vlees of groeten kookt, je kunt de Amerikaanse cajunkruiden melange voor alles gebruiken.