Hamburgers, een geliefde maaltijd in Amerika. Niet gek dus dat wij deze Amerikaanse hamburgerkruiden toevoegden aan ons assortiment; zelf lusten we ook wel zo’n mals en knapperig broodje met een gegrilde burger van de bbq. Nóg lekkerder met deze volle en rijke melange van typisch Amerikaanse smaakcombinaties, zoals o.a. gerookte paprika, ui, cayennepeper en knoflook.

Deze melange bevat pure ingrediënten en geen zout of andere onnodige toevoegingen. De verpakking bevat een voor jou heerlijk uitgezocht recept van een broodje hamburger  én een boodschappenlijst, zodat je direct aan de slag kunt. Binnen 30 minuten heb jij een gezonde en lekkere maaltijd voor 4 personen op tafel staan, waarmee je tafelgenoten minimaal 250 gram groenten binnenkrijgen.

Zie je het wel zitten met deze melange en wil je de smaken ook proberen met een ander stuk vlees, in je salade of bij een omelet? Kies dan voor het glazen kruidenpotje, kijk bij onze gerechten en experimenteer zo vaak als je wilt.

De verpakking bevat een voor jou heerlijk uitgezocht recept van een broodje hamburger  én een boodschappenlijst, zodat je direct aan de slag kunt.