In de punt van Zuid-Amerika ligt het land van het (misschien wel lekkerste) rundvlees. Met grote bbq’s op straat zorgen zij ervoor dat je ogen en je maag niks tekort komen. Zelfs hun lokale specialiteiten als tostada (een soort tosti) of empanada zijn vaak gevuld met rundvlees.

Deze Wereldse Melange van Argentijnse grillkruiden kun je naar hartenlust gebruiken als je een stuk rund of ander stuk vlees in de pan hebt liggen. Of op de bbq. De 100% pure ingrediënten, zonder zout of andere onnodige toevoegingen, zorgen ervoor dat jouw gerecht dat extra grilleffect krijgt, en tevens een grillsmaakje door de gerookte paprika die er in zit.

De verpakking bevat een recept voor Argentijnse gegrilde entrecote met ovenaardappelen en een frisgroene salade. Met de boodschappenlijst die er op staat weet je direct wat je nodig hebt en kun je met de aangeschafte producten binnen 30 minuten een gezonde maaltijd voor 4 personen bereiden (mét minimaal 250 gram groenten).

Wil je meer? Kies dan voor het glazen kruidenpotje en maak er bijvoorbeeld een marinade van door het met olijfolie te mengen en masseer er je stukje vlees mee in. Of probeer eens één van de lokale specialiteiten: een lekkere pittige tostada met kip en feta.

Deze Wereldse Melange van Argentijnse grillkruiden kun je naar hartenlust gebruiken als je een stuk rund of ander stuk vlees in de pan hebt liggen.