Als je van typisch Hollandse gerechten houdt en een keer een twist wilt geven aan je maaltijd, dan zijn deze Hollandse groentenkruiden daar zeker geschikt voor. Kruiden en specerijen als kruidnagel, mosterdzaad en laurier zijn vrij bekend in de Nederlandse keuken, maar we hebben het iets rijker gemaakt door er ook kurkuma, kaneel, cayennepeper en kardemom aan toe te voegen. Het tilt je gerecht net even naar een hoger niveau. De melange bevat 100% pure kruiden en specerijen en geen zout, suiker of andere onnodige toevoegingen.

Op het sachet vind je de boodschappenlijst én het recept voor gewokte bloemkool met mosterdkarbonade. Je gebruikt de sachet in zijn geheel voor dit gezonde gerecht met minimaal 250 gram groenten en binnen 30 minuten heb jij een maaltijd voor 4 personen op tafel staan. Je kunt deze melange ook goed toevoegen aan  gegratineerde gerechten met biefstuk en quiches. Tover op een eenvoudige manier zeer smaakvolle en gezonde, toch typisch Hollandse, gerechten uit je keuken.

Wil je vaker variëren met de Hollandse groentenkruiden? Kies dan voor het glazen kruidenpotje en probeer meerdere gerechten eens die twist te geven. Of ga voor één van de 14 andere melanges en maak kennis met de vele internationale keukens.

Het tilt je gerecht net even naar een hoger niveau.