Proef de Italiaanse gehaktkruiden en je waant je in een romantisch Toscaans dorpje, de drukke straatjes van Napels of tussen de imposante gebouwen van Rome. Basilicum, salie, knoflook en tomaat geven deze melange die typische fantastico-smaak.

De meesten denken bij Italiaans eten aan pasta. Het recept dat op het sachet staat is dan ook voor pasta bolognese met gehaktballetjes. Haal de ingrediënten van de boodschappenlijst – deze staat op de verpakking – en voeg het sachet in zijn geheel toe aan het gerecht. Op een eenvoudige manier heb jij binnen 30 minuten een 4-persoons maaltijd met minimaal 250 groenten op tafel staan.

Ben je fan van Italië? We hebben ook een glazen kruidenpotje die je voor vele Italiaanse etentjes thuis kunt gebruiken. Omdat het geen toegevoegd zout bevat – en tevens geen suiker of andere toevoegingen – kun je variëren in hoeveelheid, zonder dat je gerecht te zout wordt. De kruiden melange is 100% puur.

Kijk voor nog meer inspiratie bij alle gerechten met Italiaanse gehaktkruiden. Laat je vooral niet beperken door het woord ‘gehaktkruiden’; deze melange kun je ook goed gebruiken in een vegetarische pasta of bijvoorbeeld een tomatensoep.

Basilicum, salie, knoflook en tomaat geven deze melange die typische fantastico-smaak.