De uren in de keuken, het late eten en het lange natafelen met vrienden en familie zijn stuk voor stuk typische eigenschappen van de Mediterrane keuken. Thuis kun je deze sfeer ook creëren, zelfs met wat minder uren in de keuken.

Het recept van een Mediterrane groenteschotel met gehaktballetjes staat op de verpakking, mét de boodschappenlijst erbij. Hiermee kun je binnen 30 minuten een heerlijke ovenschotel maken, zonder dat je een gesprek mist van je tafelgenoten; de oven doet bijna al het werk. Een gezonde maaltijd, met 100% pure smaken en een warme avondzon op je bord door de aanwezige tijm, rozemarijn en laurier. De sachet kun je in zijn geheel gebruiken voor een 4-persoonsmaaltijd, dus heb je meer gasten, koop er dan twee.

Of kies voor het glazen kruidenpotje, waarmee je veel vaker kunt experimenteren. Zo kun je bijvoorbeeld ook eens Mediterrane dips maken, een zomerse salade of een tosti met kaas, paprika en kip. Keuzes genoeg. Ook fijn om te weten: de melange bevat alleen 100% pure ingrediënten en geen zout of andere onnodige toevoegingen.

Thuis kun je deze Mediterrane sfeer ook creëren, zelfs met wat minder uren in de keuken.