Denk aan de Mexicaanse keuken en je denkt aan quesadilla’s, burrito’s en enchilada’s, of wat dacht je van chili con carne? Een gerecht met chili en vlees, vaak verreikt met bonen. Een melange voor Mexicaanse bonen mag dus niet ontbreken. Een rokerige smaak door de chili ancho, een mooie rode kleur door de paprika en een beetje pit dankzij de cayennepeper. Op en top Mexicaans.

Chili con carne is een typisch Mexicaans gerecht en kun je nu makkelijk een gebalanceerde smaak geven door het sachet in zijn geheel te gebruiken. De boodschappenlijst én het recept vind je op het sachet en is bedoeld voor 4 personen. Op een eenvoudige manier heb jij een smaakvolle en gezonde maaltijd met minimaal 250 gram groenten binnen 30 minuten op tafel staan.

Omdat de Mexicaanse bonenkruiden geen toegevoegd zout bevat kun je eindeloos veel van de melange toevoegen. Tevens bevat de Mexicaanse bonenkruiden geen suiker of andere onnodige toevoegingen, de melange is 100% puur!

Wil je de melange vaker gebruiken? Kies dan voor het glazen kruidenpotje en probeer bijvoorbeeld ook eens huevos rancheros, een bijzonder en typisch Mexicaans ontbijt, of maak zelf pompoennacho’s met guacamole.

Een gerecht met chili en vlees, vaak verreikt met bonen.