Voor wie wel van een beetje pit houdt, zijn de Mexicaanse tacokruiden een uitkomst. Heerlijk bij kip en gehakt voor het vullen van taco’s. Maar ook een vegetarische variant past goed bij deze melange met typisch Mexicaanse smaken als chili, komijn en jalapeño.

Het sachet van de Mexicaanse tacokruiden kun je in zijn geheel gebruiken bij een maaltijd voor 4 personen. Kies voor gezonde ingrediënten met minimaal 250 gram groenten en je zet op een eenvoudige manier een goede maaltijd op tafel die je de smaken van Mexico doet beleven.

De Mexicaanse taco’s met kidneybonen, tomaatjes, kaas en zure room is een goed voorbeeld van hoe je Mexico een stukje dichterbij huis haalt. Het recept en de boodschappenlijst vind je op het sachet!

Je kunt ook kiezen voor het glazen kruidenpotje, zodat je lekker vaak kunt proberen en genieten. Gebruik zoveel je wilt  zonder dat je gerecht te zout wordt, want we hebben er geen zout aan toegevoegd. De melange is 100% puur en bevat dus ook geen suiker of andere toevoegingen. Zie hier alle gerechten met Mexicaanse tacokruiden en maak bijvoorbeeld een goed belegde tosti, burrito’s met rijst, zwarte bonen en kip of een Mexicaanse ovenschotel.

Voor wie wel van een beetje pit houdt, zijn de Mexicaanse tacokruiden een uitkomst.